Опубліковано Залишити коментар

Новий сорт Кумпеля Helles Leicht на крані

Відкриваємо October Fest новим сортом пива Кумпель! Так, вам не почулося, наше пиво справді їде на October Fest, але не у Мюнхен, а до Львова.  Ну а що ж залишається робити, коли всі найсмачніші події скасовано? Правильно, все мусимо робити самі. Самі організовувати собі свято, варити та пити добре пиво, їсти смачну їжу і просто добре розважатися. 
Спеціально під таку забаву ми зварили лімітований сорт пива – Helles Leicht, котре дуже добре пасує до ковбасок і святкових прецлів.
Цей німецький Кумпель – це легкий лагер, з досить низьким вмістом спирту – в нашому випадку 2,9 і густиною 8,6. Сухий післясмак робить його ідеальним пивом для бабиного літа. Солодова складова смаку переважає хмільну гіркоту. 
Лімітований сорт Кумпель Helles Leicht розливаємо виключно на крані!
Спробувати його можна з 19 вересня, саме тоді коли стартує наш October Kumpel Fest у ресторанах Kumpel Group у Львові: Кумпель на Митній (вул. Винниченка 8) та Кумпель за Оперним (проспект Чорновола 2-Б), Craft&Kumpel на пл. Ринок 18 та Craft&Kumpel у Futura Hub (Кульпарківська 200). 
Також візьмемо його з собою на фестиваль пива та вінілу Craft Beer & Vinyl Music Festival #7 – 25 – 27 вересня на Fest Repblic, де обов’язково будемо. Запрошуємо скуштувати!
Поділитися: