Опубліковано Залишити коментар

Жарти в сторону – прояви повагу!

А ви помітили, як жарти з 90-х про “Горбатого Запорожця” кудись зникли? Замість анекдотів про пригоди першого українського серійного автомобіля та Мерседеси, власники “Горбатого” з гордістю розповідають один одному про свої пригоди на міжнародних виставках. Так, наш малюк підріс і зараз це справжній колекційний екземпляр. Мабуть “Горбаті” зараз подорожують Україною та світом більше ніж ти 😉 Виставки, автопробіги, збори колекціонерів раритетних авто.
А от цей рік для ЗАЗ-965 особливий – йому виповнилось 60 років! Перша партія “Запорожців” зійшла з конвеєра 22 листопада 1960-го року і вже до кінця років зібрали близько півтори тисячі малолітражок.
Саме тому пивоварня Кумпель вирішила привітати усіх шанувальників “Горбатого” і з нагоди ювілею випустила лімітовану серію пива в пляшці “60 років Горбатому Запорожцю” з оригінальною етикеткою. В середині пляшки такий ж традиційний, кумпелівський Золотий Ель з його легким квітковим ароматом і солодовими нотками багету. Ну що ж, встигни купити ювілейне пиво “60 років Горбатому Запорожцю”, доки воно ще є, а далі вже роби з ним все що хочеш; постав в гаражі біля власного “Горбатого”, показуй колєгам, урочисто виймаючи з серванту, або ж просто сядь на канапу і випий.
Смачного!

Поділитися: